Huurcommissie

Waar heeft uw vraag mee te maken?

De Huurcommissie helpt bij conflicten tussen huurders en verhuurders. Bijvoorbeeld over de huurprijs, servicekosten of onderhoud. Door voorlichting over huren en verhuren te geven, wil de Huurcommissie conflicten ook helpen voorkomen.

Man neemt papieren door aan tafel

Hebt u een klacht over het de Huurcommissie?

Probeer uw vraag of kwestie eerst met de Huurcommissie zelf op te lossen. Op de website van de Huurcommissie vindt u algemene informatie. U kunt ook een klacht indienen bij de Huurcommissie zelf. Een officiële klacht moet namelijk behandeld worden en u krijgt hierop altijd een reactie. Neem contact op met de Huurcommissie.

Als u er niet uit komt met de Huurcommissie

Loopt u vast bij de Huurcommissie? Bijvoorbeeld doordat zij afspraken niet nakomen? Of u geen reactie op een brief of klacht krijgt? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag. Een klacht over de Huurcommissie mogen wij alleen behandelen als u zelf eerst bij de Huurcommissie hebt geklaagd. We zullen u in elk geval laten weten wat we voor u kunnen doen.

Dien dan online bij ons een klacht in of bel 0800 - 335 55 55 (op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur). Wij staan voor u klaar.

Waar heeft uw vraag mee te maken?