Laadpaal elektrische auto

Waar gaat uw vraag of klacht over?

Hebt u bij de gemeente een laadpaal voor uw elektrische auto aangevraagd? Maar reageert de gemeente niet op uw aanvraag. Of hebt u hierover een klacht? Op deze pagina leest u hoe wij u verder kunnen helpen.

Man staat naast een elektrische laadpaal

Mijn vraag gaat over

 • Ik hoor niets over mijn aanvraag voor het plaatsen van een laadpaal

  Hebt u een aanvraag ingediend voor een laadpaal voor een elektrische auto? Maar weet u nog niet wat de gemeente heeft besloten? Dat is vervelend.

  De behandeling van een aanvraag voor een laadpaal kan soms lang duren. Bijvoorbeeld doordat plannen van de gemeente veranderen. Of doordat bewoners bezwaar maken tegen het plan om een laadpaal op een bepaalde plek te plaatsen. De gemeente moet u wel goed en tijdig informeren over de voortgang.

  U kunt uw gemeente vragen naar de voortgang van uw aanvraag. En wanneer u een beslissing kunt verwachten. Vindt u dat de gemeente u niet goed informeert? Dan kunt u daarover een klacht indienen bij uw gemeente.

  Komt u er met de gemeente niet uit of loopt u vast? Dan mag de ombudsman u verder helpen. Als uw gemeente een eigen ombudsman heeft, kunt u daar terecht.

  Wat kan ik zelf doen?

  Komt u er met de instantie niet uit?

  Dien online een klacht bij ons in of bel 0800 - 33 55 555