Webinar met Reinier van Zutphen: 'De burger verdient beter'.

Op deze pagina

  Nieuwsbericht
  Reinier van Zutphen, Nationale ombudsman

  Ben jij een professional in het maatschappelijk middenveld? En wil je sparren met collega’s uit andere vakgebieden én Reinier van Zutphen over de menselijke maat in de dienstverlening van de overheid? Doe dan mee aan deze webinar.

  Wanneer

  Op 28 juni van 09.30 uur tot 10.30 uur. Je ontvangt in de dagen na je inschrijven alle informatie die je nodig hebt om deel te nemen.

  Dit kun je verwachten

  De overheid is voor veel burgers te complex. Met regelmaat raken ze bekneld tussen wal en schip. De menselijke maat ontbreekt. Hun vertrouwen in de overheid daalt. Jij als professional werkt met deze burgers. Reinier van Zutphen, de Nationale ombudsman, gaat tijdens deze webinar graag met jou in gesprek.

  • Wat zie jij dat nodig is om de menselijke maat terug te brengen in de dienstverlening van de overheid?
  • Waar raakt het jouw werk?
  • Welke tips heb jij voor Reinier en de andere deelnemers?

  Reinier van Zutphen, National OmbudsmanResultaat

  Aan het eind van het webinar heb je een inspirerende bijeenkomst gehad, goede voorbeelden gehoord en zijn er praktische acties geformuleerd die we samen op kunnen pakken. Je deelname is waardevol!

  Aanmelden

  Om deel te nemen moet je lid zijn van de Raadbaak, de online community voor en door professionals én de Nationale ombudsman. Leden en niet-leden kunnen zich hier aanmelden voor het webinar. Niet-leden moeten zich wel eerst registreren voor de Raadbaak. 

  Leuk om je de 28ste te zien. Welkom!