Gratis webinar met Reinier van Zutphen en Anne Abbenes

Balanceren tussen Regelgeving & Professionele ruimte

Op deze pagina

  Nieuwsbericht
  Nationale ombudsman Reinier van Zutphen (man in donker pakt, armen gevouwen)

  We hebben er allemaal mee te maken. Of je nu klachtbehandelaar bent, maatschappelijk werker, schuldhulpverlener of gezinscoach. Je balanceert tussen de regels en sturing aan de ene kant en jouw vakmanschap en professionele ruimte aan de andere kant. Je wilt het beste voor de burger. Rekening houden met zijn behoeften. Maar hoe doe je dat met alle regelgeving en de uitdagingen die je ervaart in de sturing?

  In deze webinar gaan Nationale ombudsman Reinier van Zutphen en financieel psycholoog Anne Abbenes hierover met jou in gesprek. Daarnaast geeft Anne je een fascinerend inkijkje in het effect van dit balanceren op je handelen en op je brein.

  Aanmelden

  Maatschappelijke professionals, klachtbehandelaars, beleidsmakers en andere geïnteresseerden kunnen zich opgeven via de Raadbaak. De online community voor professionals én de Nationale ombudsman. Deelnemers ontvangen in de week voor het webinar een link om deel te nemen.

  Het webinar vindt plaats op donderdag 10 november, van 9.15 - 10.15 uur.

  De Raadbaak

  De Raadbaak-community is een initiatief van de Nationale ombudsman. De Raadbaak is dé plek waar professionals én de Nationale ombudsman elkaar in raad en daad bijstaan om zo de burger sneller en beter te kunnen helpen. Regelmatig organiseert de Raadbaak kennissessies en webinars. Lidmaatschap is gratis en eenvoudig te regelen via de Raadbaak