Webinar Systemen doorbreken: wat als je cliënt vastloopt?

Op deze pagina

  Nieuwsbericht
  Man leunt tegen boom: Reinier van Zutphen, Nationale ombudsman

  Ben jij een maatschappelijke professional? En kun jij je werk voor cliënten niet optimaal doen omdat je vastloopt in regels en procedures? Doe dan mee aan de webinar met Nationale ombudsman Reinier van Zutphen op 24 november om 09.15 uur. Samen met sociaaldomein-specialist Houda Loukili spreekt hij jou als professional graag over de complexiteit van systemen. Wat heb jij als professional nodig om door systemen te breken? Hoe kunnen professionals elkaar daarin versterken? En wat kan de ombudsman doen? Laat je inspireren door voorbeelden van vakgenoten.

  Aanmelden

  Maatschappelijke professionals kunnen zich opgeven via de Raadbaak, de online community voor professionals én de Nationale ombudsman. Deelnemers ontvangen in de week voor de webinar een link om deel te nemen.

  De Raadbaak

  De Raadbaak is een initiatief van de Nationale ombudsman. Burgers in kwetsbare posities hebben vaak een hulpvraag die meerdere vakgebieden raakt. Daarnaast hebben professionals te maken met een  wirwar aan regels en procedures in hun dienstverlening aan burgers. Al met al reden voor de ombudsman om de Raadbaak-community te faciliteren. Dé plek waar professionals én de Nationale ombudsman elkaar online in raad en daad bijstaan om zo de burger sneller en beter te kunnen helpen. Regelmatig organiseert de Raadbaak kennissessies en webinars. Lidmaatschap is gratis en eenvoudig te regelen via de Raadbaak.