De Raadbaak: Waar professionals én de Nationale ombudsman elkaar versterken

Op deze pagina

  Nieuwsbericht
  lachende vrouw legt arm op schouder van vrouw

  Professionals én de Nationale ombudsman werken steeds meer samen via de Raadbaak. Dé online community waar professionals uit het maatschappelijk middenveld én de Nationale ombudsman elkaar vinden en helpen. Doel: Burgers in de knel (nog) beter op weg helpen.

  Bekneld tussen wal en schip

  Veel burgers raken door overheidshandelen bekneld tussen wal en schip. Professional die dagelijks werken met deze burgers, kunnen op de Raadbaak vragen stellen en meepraten over onderwerpen die deze burgers raken zoals zorg, financiën of juridische zaken. Door elkaar te helpen, is het mogelijk de burger bijvoorbeeld van beter advies te voorzien of gerichter door te verwijzen.

  Sparren en kennis delen

  De Raadbaak is daarmee hét centrale punt waar professionals en de Nationale ombudsman er zijn voor elkaar. Deel als professional je kennis over je eigen vakgebied en casussen. En spar met andere professionals én de ombudsman. Hoe meer professionals meedoen, hoe beter de Raadbaak werkt voor de burger. Bouw mee!

  Lid worden van de Raadbaak

  Om deel te nemen aan de gesprekken of vragen te stellen op de Raadbaak, is het nodig dat je je registreert. Ga naar raadbaak.nl of meld je hier direct aan. Welkom!

  Gratis webinar

  Leden van de Raadbaak kunnen gratis deelnemen aan webinars. Op 28 juni is het webinar ‘De burger verdient beter’ met Reinier van Zutphen. Bespreek wat jij tegenkomt in je werk en hoe we de menselijke maat in de dienstverlening terug kunnen brengen. Aanmelden kan via raadbaak.nl.