Digitale magazines

Op deze pagina

  Vrouw met donkere krullen en grijze trui leest magazine online op tablet

  De Nationale ombudsman maakt digitale magazines. In elk van deze uitgaven staat één thema centraal. Hieronder vindt u de magazines die tot nu toe zijn verschenen.

  Onderbenutting voorzieningen

  Oude vrouw met hondjeIn dit magazine over onderbenutting van voorzieningen vindt u interviews met deskundigen, achtergronden en praktijkverhalen.
  Het magazine kunt u hier lezen.

  Mantelzorg

  Man duwt vrouw met rolstoelIn dit magazine over mantelzorg vindt u interviews met deskundigen, achtergronden en praktijkverhalen.
  Het magazine kunt u hier lezen.

  Groningen en Drenthe: verscheurd vertrouwen

  Gebouw in GroningenIn dit magazine over Groningen vindt u een reconstructie van vijf jaar onderzoek, de gevolgen van gaswinning in beeld en vraagt de ombudsman zich af: hoe herstel je het vertrouwen? Het magazine kunt u hier lezen.

  Zzp'ers en schuldhulp

  Vrouw met donker haar lacht naar een man met lichtbruin haarIn dit magazine over zelfstandige ondernemers en schuldhulpverlening vindt u interviews met deskundigen, achtergronden en praktijkverhalen: "Als ondernemer krijg je niet zomaar gemeentelijke schuldhulpverlening."
  Het magazine kunt u hier lezen.

  Overheid, data en algoritmen

  Twee mannen staan voor een dataopslagmuur, en kijken samen naar een laptopIn dit magazine over de overheid, data en algoritmen vindt u interviews met deskundigen, achtergronden en gesprekken met de mensen op straat.
  Het magazine kunt u hier lezen.