Vrije Universiteit Amsterdam

De Vrije Universiteit Amsterdam heeft twee ombudsmannen. Eén voor studenten en één voor personeel. Pelin Zenginoğlu is de ombudsman voor studenten. De ombudsman voor personeel van de VU is mevrouw drs. E.J. (Lies) Poesiat. Beiden hebben een onafhankelijke positie, zijn onpartijdig en behandelen klachten strikt vertrouwelijk. De ombudsmannen streeft ernaar problemen op een informele manier op te lossen.

De Vrije Universiteit is een grote, complexe organisatie waar medewerkers zich dagelijks voor studenten inzetten maar desondanks kan er iets misgaan waardoor je je als student gedupeerd voelt en je beklag wil doen. Het is in het belang van studenten en van de VU dat er serieus met die klachten wordt omgegaan. De instelling van de ombudsman heeft tot doel ertoe bij te dragen dat medewerkers van de VU de studenten optimaal bejegenen en dat klachten vertaald worden in verbeterpunten.

Voor de ombudsman voor personeel bestaat een ander e-mailadres en telefoonnummer. Beiden ombudsmannen zijn verder te bereiken via onderstaande contactgegevens. 

E-mail ombudsman personeel: ombudsmanpersoneel@vu.nl *
Telefoonnummer ombudsman personeel: 06-27625636

Adres
De Boelelaan 1081 WN-gebouw, kamer S-246
1081HV AMSTERDAM
Nederland
Postadres
De Boelelaan 1105
1081HV AMSTERDAM
Nederland
Telefoonnummer
06-43423334