Mom of the Rebels

Op deze pagina

  Tekstpagina

  Moeder alleen met kinderen in woonkamerWelkom op de website van de Nationale ombudsman. Hier vind je meer informatie over de blog die Michelle van Mom of the Rebels schreef over haar ervaringen met de overheid.

   

  Loop jij tegen een probleem aan met de overheid, zoals de Belastingdienst, de SVB of je gemeente en kom je er samen niet uit? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder op weg:

  Wij hebben regelmatig contact met ouders die een probleem hebben met een overheidsinstantie zoals de gemeente of de belastingdienst. Hieronder vind je enkele voorbeelden.

  Zorg voor je kind

  Moeder met gehandicapte dochter in rolstoel "Frenka's" dochter "Elenor" is chronisch ziek en gehandicapt. Ze heeft iedere dag zorg nodig. Steeds opnieuw moet zij aan de gemeente de situatie uitleggen om geld voor zorg van de gemeente te blijven ontvangen.

  • Lees hier meer over het probleem van "Frenka"

  Toegang tot de juiste zorg

  De zoon van Margot is meervoudig gehandicapt. Als zij een gehandicapten parkeerkaart aanvraagt bij haar gemeente, loopt ze tegen een probleem aan. Hoe wij haar hebben kunnen helpen, zie je in deze video.

   

  Hoe neem je contact op met de overheid?

  Reinier in SteffieAls jij problemen hebt met de overheid, kan het lastig zijn om te bepalen hoe je dit het beste kunt oplossen. Steffie legt je dit op een makkelijke manier uit.

   

  • Kijk hier hoe je contact kunt opnemen met de overheid.

  Over Michelle

  Michelle en zoon Mias Via haar platform Mom of the Rebels schrijft Michelle onder andere over haar persoonlijke ervaring als jonge moeder van drie kinderen van wie de jongste extra zorg nodig heeft.