De Nationale ombudsman bezoekt Friesland

Op deze pagina

  Artikel
  Nationale ombudsman Reinier van Zutphen en team spreken met mensen tijdens provincietour

  Van dinsdag 7 tot en met donderdag 9 juni zijn Nationale ombudsman Reinier van Zutphen en zijn team in de provincie Friesland. Wij gaan daar graag met u in gesprek. Hoe ervaart u de dienstverlening van bijvoorbeeld de gemeente, het UWV of de Belastingdienst? Loopt u ergens tegenaan bij een overheidsinstantie? Wij horen graag wat er speelt. Kom vooral bij ons langs!

  Ontmoet het team van de Nationale ombudsman

  Vanuit de pop-up keuken op drie locaties vertelt het team van de ombudsman wat zij voor u kunnen betekenen. Iedereen is van harte welkom voor informatie over het werk van de ombudsman, om een vraag te stellen of een probleem met de overheid voor te leggen. Dan kijken we meteen of en hoe we u kunnen helpen.

  Waar en wanneer vindt u het team van de ombudsman?

  • Sneek (Martiniplein): dinsdag 7 juni tussen 12.00 en 14.00 uur
  • Leeuwarden (Wilhelminaplein): woensdag 8 juni tussen 12.00 en 14.00 uur
  • Heerenveen (Gemeenteplein): donderdag 9 juni tussen 09.00 en 11.00 uur

  Met mensen in gesprek

  Veel mensen ervaren de afstand tot Den Haag als groot. Daarom brengen we jaarlijks twee bezoeken aan steeds een andere provincie. Tijdens ons bezoek krijgen we een goed beeld van wat er speelt aan problemen met de overheid. Tijdens onze tour door Nederland gaan we met zo veel mogelijk mensen in gesprek. Dat doen we vanuit onze pop-up keuken, maar ook tijdens werkbezoeken aan (overheids)instanties en door met bestuurders te spreken. Friesland is de elfde halte van onze tour door Nederland. In het najaar van 2022 bezoeken we Gelderland.

  In deze video ziet u meer over onze eerdere provincietour in Zeeland.

  Contact met de Nationale ombudsman

  Kunt u tijdens ons bezoek niet langskomen? Of hebt u al eerder een vraag? Ook dan staan we voor u klaar. U kunt ons gratis bellen op 0800 33 55 555 (op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur). Ook kunt u uw vraag stellen via het online contactformulier of een klacht indienen via het klachtformulier.