De Nationale ombudsman komt naar Groningen

Op deze pagina

  Nieuwsbericht
  Nationale ombudsman Reinier van Zutphen tijdens de Tour (foto: Thierry Schut)

  Van dinsdag 16 tot en met donderdag 18 april zijn Nationale ombudsman Reinier van Zutphen en zijn team in de provincie Groningen. Wij gaan daar graag met u in gesprek. Hoe ervaart u de dienstverlening van bijvoorbeeld de gemeente, de Belastingdienst of het UWV? Loopt u ergens tegenaan bij een overheidsinstantie? Wij horen graag wat er bij u speelt. Kom vooral bij ons langs!

  Maak kennis met de Nationale ombudsman

  Vanuit een mobiele huiskamer vertelt het team van de ombudsman wat zij voor u kunnen betekenen. Iedereen is daar van harte welkom voor informatie over het werk van de ombudsman, om een vraag te stellen of een probleem met de overheid voor te leggen. Dan kijken we meteen of en hoe we u kunnen helpen. Ook kunt u kennismaken met ombudsman Reinier van Zutphen.

  Waar is het team van de ombudsman en hoe laat?

  Dinsdag 16 april

  Van 9.00 - 11.00 in Veendam (Winkelcentrum Autorama)
  Van 13.00-15.00 in Winschoten (Parkeerterrein Heemskerkstraat)

  Woensdag 17 april

  Van 9.00 - 11.00 in Appingedam (Winkelcentrum Overdiep)
  Van 13.00-15.00 in Loppersum (Parkeerterrein Pastoriepad)

  Donderdag 18 april

  Van 9.00 - 11.00 in Winsum (Parkeerterrein Binnensingel)
  Van 13.00-15.00 in Leek (hoek Bosweg/Nieuwe Streek)

  Met zo veel mogelijk mensen in gesprek

  Veel mensen ervaren de afstand tot Den Haag als groot. Daarom brengen we twee keer per jaar een bezoek van drie dagen aan steeds een andere provincie. Tijdens deze tour door Nederland willen we met zo veel mogelijk mensen in gesprek. Zo krijgen we een goed beeld van wat er speelt aan problemen met de overheid. Groningen is de achtste halte van onze tour door Nederland. In oktober is Zeeland aan de beurt.