Rijexamen

Hebt u een vraag voor het CBR over het rijexamen? Voelt u zich bijvoorbeeld niet goed behandeld door een rijexaminator? Of vindt u het niet terecht dat u gezakt bent? Op deze pagina helpen wij u verder.

Zwarte rijles auto op de dijk

Mijn vraag gaat over

 • Ik voel mij niet goed behandeld door de rijexaminator

  Vindt u dat de rijexaminator u niet goed behandeld heeft? Bijvoorbeeld omdat hij of zij erg onduidelijk was, of zich onaangenaam gedroeg? Dat is vervelend, zeker als u hierdoor uw rijexamen niet goed hebt kunnen doen.

  U kunt over het gedrag van de examinator een klacht indienen bij het CBR. Komt u er samen niet uit of loopt u vast? Dan mogen wij u verder helpen. Het resultaat van uw examen kunnen we echter niet veranderen.

  Wat kan ik zelf doen?

  Komt u er met de instantie niet uit?

  Dien online een klacht inof bel 0800 - 33 55 555

 • De rijexaminator heeft mij ten onrechte niet laten slagen

  Bent u gezakt voor uw rijexamen, maar vindt u dit niet terecht? Vindt u dat de rijexaminator u niet goed heeft beoordeeld of ten onrechte een ingreep heeft gedaan? Dat is vervelend.

  U kunt over de beslissing van de examinator een klacht indienen bij het CBR. Komt u er samen niet uit of loopt u vast? Dan mogen wij u verder helpen. Het resultaat van uw examen kunnen we echter niet veranderen.

  Wat kan ik zelf doen?

  Komt u er met de instantie niet uit?

  Dien online een klacht inof bel 0800 - 33 55 555