Nationale ombudsman komt naar Drenthe!

Op deze pagina

  Nieuwsbericht
  Foto van de gele Ombudsbus op de markt in de provincie Drenthe

  Van 29 t/m 31 maart brengt de Nationale ombudsman en zijn team een bezoek aan de provincie Drenthe. Wij gaan graag met u in gesprek. Hoe ervaart u de dienstverlening van uw gemeente, Belastingdienst, politie, het UWV of een andere overheidsinstantie. Waar loopt u tegenaan, is er iets misgegaan? Bijvoorbeeld op het gebied van toeslagen, uitkering of schuldhulpverlening. Wij horen graag wat er bij u speelt. Kom vooral bij ons langs!

  Maak kennis met de ombudsman

  Met een team medewerkers gaat Reinier van Zutphen met een gele Amerikaanse schoolbus naar de provincie Drenthe om kennis te maken met burgers en bestuurders. Iedereen is van harte welkom voor informatie over de Nationale ombudsman, om een vraag te stellen of een klacht over de overheid voor te leggen. Ook is er gelegenheid om kennis te maken met de ombudsman zelf.

  Werkbezoeken

  De ombudsman en zijn team brengen in Drenthe ook een aantal werkbezoeken aan overheidsinstanties en intermediairs. Zo lopen zij een middagje mee met de politie in Assen en brengt zij een bezoek aan het Bondgenootschap Geletterden in Emmen.

  Bezoek aan de andere provincies

  Mensen ervaren de afstand tot Den Haag als groot. Daarom komt de ombudsman naar de mensen toe. Na Limburg, Noord-Holland en Utrecht is Drenthe de vierde halte van de provincietour door Nederland. Tijdens de tour langs alle provincies wil de Nationale ombudsman met zoveel mogelijk mensen in gesprek.

  Waar is de ombudsman en hoe laat?

  • Woensdag 29 maart van 12.00 tot 15.00 uur
   Onze gele Ombudsbus staat in Assen op de Nieuwehuizen (tijdens de Brink markt)
  • Donderdag 30 maart
   Van 11.00 tot 13.00 uur houden we spreekuur in Gasselternijveen in wijkcentrum De Spil, Ceresstraat 4
   Van 18.00 tot 20.00 uur houden we spreekuur in Havelte, Veldkamp 77
   NB: vanwege verwachte drukte reserveren wij maximaal 15 minuten voor ieder gesprek. Reinier van Zutphen is niet aanwezig bij de spreekuren.
  • Vrijdag 31 maart van 11.00 tot 14.00 uur
   Onze gele Ombudsbus staat in Emmen op de Hoofdstraat (ter hoogte van de Rabobank)

  Graag tot dan!