The Happy Financial

Op deze pagina

  Artikel

  Vrouw zit achter laptop aan tafelWelkom op de website van de Nationale ombudsman. Hier vind je meer informatie over de onderwerpen die Marjan Heemskerk van The Happy Financial behandelt in haar video's en blogs, zoals schuldhulpverlening voor zelfstandigen.

  Loop jij als zelfstandige aan tegen een probleem met de overheid, zoals de Belastingdienst, je gemeente of het UWV en kom je er samen niet uit? Neem dan contact met ons op en wij helpen je  graag verder op weg:

  Wij hebben regelmatig contact met zelfstandigen die een probleem hebben met een overheidsinstantie zoals de belastingdienst of het UWV. Hieronder vind je enkele voorbeelden.

  Ondernemen en personeel: het reïntegratietraject van een werknemer

  Bakker bakt brood "Leo" is een trotse ondernemer. Hij heeft een goedlopende bakkerij met 20 man personeel. Verkoopster "Franka" is ziek geweest en begint met een re-integratietraject. Dat verloopt allesbehalve soepel en Leo schakelt uiteindelijk de Nationale ombudsman in.

  > Lees hier het volledige verhaal van Leo.

  Vertrouwen in burgers?

  Catharina is zelfstandig ondernemer. Ze heeft nu geen opdrachten en zit in een traject met het UWV. Via haar netwerk krijgt ze toch nog een klus aangeboden en hierover wil ze overleg met het UWV. Dat loopt niet helemaal zoals ze verwacht. 

  Aanvragen van een betalingsregeling

  Aziatische man aan de telefoon Wist je dat je in sommige gevallen een betalingsregeling kunt aanvragen? In een een betalingsregeling spreek je af dat je het bedrag in termijnen betaalt. Bekijk hier het stappenplan.

   

  Over Marjan

  The Happy Financial Marjan Heemskerk deelt via haar platform The Happy Financial informatie over zowel je persoonlijke geldzaken, als voor de financiën van je eventuele onderneming.

  Foto: Prisca Visser