YousToub

Op deze pagina

  Artikel

  Jongeren met laptopWelkom op de website van de Nationale ombudsman. Hier vind je meer informatie over de onderwerpen waarover Youssef het heeft in zijn video's, zoals identiteitsfraude en studiefinanciering.

  Loop jij tegen een probleem aan met de overheid zoals de Belastingdienst, DUO of de politie en kom je er samen niet uit? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder op weg:

  • Stuur een bericht via WhatsApp
  • Vul het contactformulier in
  • Of bel ons (tussen 9-17 uur) via het gratis nummer 0800 33 55 555.

  Wij hebben regelmatig contact met jongeren die een probleem hebben met een overheidsinstantie zoals DUO de gemeente of de politie. Hieronder vind je enkele voorbeelden.

  Hoe gaan jongeren om met schulden

  ManuelManuel studeert aan het ROC in Nijmegen. Hij gebruikt zijn studentenreisproduct, terwijl het kennelijk niet mocht. Een paar maanden later moet hij geld terugbetalen. Lees hier hoe Manuel en andere jongeren omgaan met schulden.

  Mijn spullen zijn in beslag genomen

  Woning wordt leeggehaald ivm inbeslagleggingZijn er spullen van jou in beslag genomen en heb je hierover een vraag voor het Openbaar Ministerie? Of krijg je jouw in beslag genomen spullen kapot terug van de politie? Lees hier wat jij kunt doen.

  Wij zijn de Nationale ombudsman – dit doen wij voor je

  Gaat het mis tussen jou en de overheid? De Nationale ombudsman staat voor je klaar. Bekijk in deze animatie wat we voor je kunnen doen.

  Aanvragen van een prestatiebeurs bij DUO

  Jongen in grijze polo schrijft briefOscar loopt door omstandigheden studievertraging op. Hij komt in aanmerking voor een jaar langer prestatiebeurs. Hij vraagt dit aan bij DUO, maar toch raakt hij in de schulden. Lees hier hoe wij (jou) in zo’n geval kunnen helpen.

  Over Youssef

  Youssef Youssef, aka Yous, is bekend van zijn eigen YouTube-kanaal YousToub. Youssef vindt het belangrijk om niet alleen te vloggen over grappige onderwerpen, maar ook over maatschappelijke zaken.