Elke maandag telefonisch spreekuur voor bewoners in Caribisch Nederland

Nieuwsbericht
Man in Caribisch Nederland aan de telefoon

Het team van de Nationale ombudsman en de Kinderombudsman houdt elke maandag van 9.00 uur tot 11.00 uur lokale tijd een telefonisch spreekuur voor bewoners in Caribisch Nederland. Iedereen die ergens tegenaan loopt bij bijvoorbeeld de Belastingdienst, het Openbaar Ministerie, het Openbaar Lichaam, JGCN, de Rijksdienst Caribisch Nederland of school kan gratis op het spreekuur terecht voor hulp.

Vooraf aanmelden

Is er iets misgegaan tussen jou en een overheidsinstantie, de kinderopvang, school of een aanbieder van medische zorg voor kinderen? Het team van de Nationale ombudsman en de Kinderombudsman kijkt tijdens het spreekuur graag wat zij voor jou kunnen betekenen. Het spreekuur vindt plaats in het Nederlands, Engels Papiaments of Spaans. Aanmelden voor het telefonisch spreekuur kan door een e-mail te sturen naar spreekuurCN@nationaleombudsman.nl. Vermeld hierin jouw naam, telefoonnummer en aan wie jouw vraag gericht is (Nationale ombudsman of Kinderombudsman). Het team neemt dan tijdens het eerstvolgende spreekuur telefonisch contact met je op.

Over de Nationale ombudsman

De Nationale ombudsman kan helpen wanneer er iets misgaat tussen jou en de overheid. Kijk voor meer informatie over het werk van de Nationale ombudsman op www.nationaleombudsman.nl/cn of op de Facebook-pagina voor Caribisch Nederland van de Nationale ombudsman.

Over de Kinderombudsman

De Kinderombudsman kan helpen als het welzijn en de rechten van kinderen in het geding komen. Bijvoorbeeld als een kind niet naar school gaat, een gezin geen hulp krijgt als dat nodig is of een kind niet de medische zorg krijgt die nodig is. Kijk voor meer informatie over het werk van de Kinderombudsman op http://www.dekinderombudsman.nl of op de Facebook-pagina van de Kinderombudsman.