De Nationale ombudsman komt naar Limburg!

Nieuwsbericht
Foto van de gele Amerikaanse schoolbus van de Nationale ombudsman tijdens zijn tour in Utrecht

Heeft u een probleem met een overheidsinstantie zoals de Belastingdienst, het CJIB, de gemeente of het UWV? En komt u er niet uit? Kom dan naar de Ombudsbus van de Nationale ombudsman. Van 6 t/m 8 april brengen we een bezoek aan de provincie Limburg.

Maak kennis met de ombudsman

Met een team medewerkers gaat Reinier van Zutphen met een gele Amerikaanse schoolbus naar de provincie Limburg om kennis te maken met burgers en bestuurders. Iedereen is van harte welkom voor informatie over de Nationale ombudsman, om een vraag te stellen of een klacht voor te leggen. Ook is er gelegenheid om kennis te maken met de ombudsman zelf.

Ombudscafé en werkbezoeken

De ombudsman  en zijn team brengen in Limburg ook een aantal werkbezoeken aan overheidsinstanties en intermediairs. Zo bezoekt hij een Venlo's wijkteam, het Grensinformatiepunt in Kerkrade, serveert en dineert bij Resto van Harte  en gaan zijn medewerkers van de Veteranenombudsman naar twee Veteraneninloophuizen. Ook houdt hij op donderdag een 'Ombudscafé'. U bent daar van harte welkom om mee te praten over maatschappelijke onderwerpen, de relatie tussen burger/overheid en vragen te stellen. Aanmelden voor het ombudsmancafé kan via ombudscafe@nationaleombudsman.nl.

Bezoek aan de andere provincies

Mensen ervaren de afstand tot Den Haag als groot. Daarom komt de ombudsman naar de mensen toe. Vorig jaar september was hij in de provincie Utrecht, in april is Limburg aan de beurt. De ombudsman zal de komende jaren ook de andere tien provincies bezoeken.

Waar staat de bus en hoe laat?

Venlo, woensdag 6 april
van 10.00 uur tot 15.00 uur: Oude Markt
Reinier van Zutphen is aanwezig tot 12:30 uur

Maasbracht, donderdag 7 april
van 12.00 tot 13.30 uur: spreekuur op locatie op Markt 36, Gemeentelijk Klantontvangstcentrum
Reinier van Zutphen niet aanwezig

Maastricht, vrijdag 8 april
van 10.00 tot 13.00 uur: Markt en Boschstraat (vispleintje)
Reinier van Zutphen is aanwezig tot 12:00 uur

Wilt u kennismaken met de Nationale ombudsman en zijn team? Kom dan langs bij onze bus of op het spreekuur in Maasbracht. Graag tot dan!