De Nationale ombudsman komt naar Utrecht!

Nieuwsbericht
Foto van de ombudsbus

Heeft u een probleem met een overheidsinstantie zoals de Belastingdienst, het CJIB, de gemeente of het UWV? En komt u er niet uit? Kom dan naar de Ombudsbus van de Nationale ombudsman. Van 24 t/m 26 september brengen we een bezoek aan de provincie Utrecht.

Met een team medewerkers gaat Reinier van Zutphen met een gele Amerikaanse schoolbus naar de provincie Utrecht om kennis te maken met burgers en bestuurders. Iedereen is van harte welkom voor informatie over de Nationale ombudsman, om een vraag te stellen of een klacht voor te leggen. Ook is er gelegenheid om kennis te maken met de ombudsman zelf.

Mensen ervaren de afstand tot Den Haag als groot. Daarom komt de ombudsman naar de mensen toe. Hij start in de provincie Utrecht en zal de komende jaren ook de andere elf provincies bezoeken. De ombudsman heeft ook afspraken gepland met ambtenaren en bestuurders in de provincie Utrecht en houdt op vrijdag een Ombudscafé.

Waar staat de bus en hoe laat?

Nieuwegein, donderdag 24 september
van 13.00 uur tot 14.30 uur: spreekuur op locatie in Stadshuis Nieuwegein

Amersfoort, vrijdag 25 september
van 10.30 tot 15.00 uur: Eemplein (bij de Boerenmarkt), Amersfoort
Reinier van Zutphen is aanwezig tot 13.00 uur

Utrecht, zaterdag 26 september
van 10.00 uur tot 13.00 uur: Janskerkhof bij het  St. Willibrordbeeld

Zonder afspraak

Wilt u kennismaken met de Nationale ombudsman en zijn medewerkers? Kom dan langs op het spreekuur in Nieuwegein of bij de Ombudsbus in Amersfoort en Utrecht.