Zaterdag 20 oktober: ombudsman spreekt op informatiedag 'Los je conflict op'

Op deze pagina

    Nieuwsbericht
    Foto van Nationale ombudsman Alex Brenninkmeijer (fotograaf: Jacqueline de Haas)

    Nationale ombudsman Alex Brenninkmeijer spreekt zaterdag 20 oktober op de gratis informatiedag voor burgers 'Los je conflict op'. Hij gaat dan in op het oplossen van problemen en conflictsituaties met overheidsinstanties. Vragen die aan de orde komen zijn 'Waarom maakt de overheid u boos?’ en ‘Wat kunt u in redelijkheid verwachten van de overheid?'. Daarnaast vertelt de ombudsman uit eigen ervaring over wat burgers zoeken in de relatie met de overheid en wat zij verwachten van de overheid.

    Los je conflict op

    Iedereen heeft weleens te maken met een probleem: onenigheid met de werkgever, ruzie met de buren, conflict met de ex-partner of de gloednieuwe wasmachine is te snel kapot en de verkoper doet moeilijk. Wat doe je dan? Op dit soort vragen krijgt iedereen antwoord tijdens de gratis landelijke informatiedag in de Jaarbeurs Utrecht op zaterdag 20 oktober. Via workshops, persoonlijk advies en informatiestands krijgen bezoekers een antwoord op vragen op het gebied van scheiding, arbeidsconflicten, financiën, consumentenzaken en problemen met een overheidsinstantie.

    Wilt u ook naar de informatiedag komen?

    Als u zaterdag 20 oktober ook graag naar de gratis informatiedag 'Los je conflict op' in Utrecht wil komen, kijk dan op www.losjeconflictop.nl. Daar vindt u meer informatie over het programma, tijden en locatie. De ombudsman spreekt van 14:30 tot 15:15 uur.