Ministerie van Buitenlandse Zaken

Waar heeft uw vraag of klacht mee te maken?

Het ministerie van Buitenlandse Zaken vertegenwoordigt Nederland, overal ter wereld. Het ministerie heeft daarvoor ambassades in 150 landen. Het ministerie onderhandelt met allerlei internationale organisaties. Daarnaast helpt het ministerie Nederlanders in het buitenland.

Vrouw kijkt naar een op muur geschilderde wereldkaart

Hebt u een klacht over het ministerie van Buitenlandse Zaken?

Probeer uw vraag of kwestie eerst met het ministerie zelf op te lossen. Op de website van het ministerie vindt u algemene informatie. U kunt ook een klacht indienen bij het ministerie zelf. Een officiële klacht moet namelijk behandeld worden, en u krijgt hierop altijd een reactie.
Neem contact op met het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

Als u er niet uitkomt met het ministerie van Buitenlandse Zaken

Loopt u vast bij het ministerie van Buitenlandse Zaken? Bijvoorbeeld doordat zij afspraken niet nakomen? Of u geen reactie op een brief of klacht krijgt? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag. Een klacht over het ministerie mogen wij alleen behandelen als u zelf eerst bij het ministerie hebt geklaagd. We zullen u in elk geval laten weten wat we voor u kunnen doen.

Dien dan online bij ons een klacht in of bel 0800 - 335 55 55 (op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur). Wij staan voor u klaar.